Uw product op de DDW en in Cube? Wees er snel bij! GIO 2017

De eenendertigste editie wordt een bijzondere! Niet alleen door de samenwerking met het prachtige nieuwe Cube Design Museum maar ook door een nieuwe formule.

Wat blijft

Alles wat goed was blijft. De prettige en productieve samenwerking met de Dutch Design Week. Tien dagen staan alle producten tentoongesteld in Hal 4, het brandpunt van de 15e Dutch Design Week. Voor de inzenders de gelegenheid om hun relaties uit te nodigen voor speciale bijeenkomsten, voor de partners van Designlink de mogelijkheid voor het organiseren van themabijeenkomsten. Alles in overleg natuurlijk en onder voorbehoud van beschikbaarheid en ruimte.

Wat is nieuw

De selectie verloopt anders. De organisatie beoordeelt de inzendingen en maakt de selectie voor de tentoonstelling op de Dutch Design Week. Tijdens de Dutch Design Week wordt de jury gevraagd om een inzendingen voor te dragen voor een 'Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2017' en de 'Special Awards for Excellence'. De 'erkende' producten worden vervolgens opgenomen in een tentoonstelling in het Cube Design Museum in Kerkrade. Daar zal ook de uitreiking plaatsvinden.

Onze partners

Comments are closed!

Loading more content...