5 Stappen naar Erkenning

Deelname aan de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp verloopt in de volgende vijf eenvoudige stappen:

Neem bij onduidelijkheden, vragen maar ook voor suggesties (bij voorkeur per e-mail) contact met ons op, wij staan u graag terzijde!

Stap 1: U toetst of uw inzending voldoet aan de voorwaarden:

Uw product is een eindproduct, een gebruiksvoorwerp of een kapitaalgoed ontworpen door een of meer ontwerpers van Nederlandse nationaliteit;

  • of geproduceerd of geassembleerd door een ondernemer of onderneming met hoofdzetel in Nederland;
  • of geproduceerd of geassembleerd door een buitenlandse ondernemer of onderneming en geïmporteerd door een ondernemer of onderneming met hoofdzetel in Nederland, in 2017 of later op de markt gebracht en niet eerder bekroont met een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp.

Stap 2: Aanmelding:

U vult voor 1 september via ons portal het aanmeldingsformulier in, U verklaart zich akkoord met reglement en kosten en voldoet na ontvangst van onze factuur het inschrijfbedrag van € 50 per product. Als de jury uw inzending wordt ‘bekroond’ met een ‘Erkenning Goed Industrieel Ontwerp’ volgt een aanvullende factuur van € 2.450. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Stap 3: Jurering:

U zorgt ervoor dat uw inzending fysiek op de aangegeven locatie en datum ten behoeve van de jurering aanwezig is en draagt er zorg voor dat uw inzending na de jurering op de aangeven datum weer wordt afgehaald. U dient zelf zorg te dragen voor verzekering en eventuele op- en afbouw en/of assemblage.

Stap 4: Uitreiking:

U neemt met uw gasten uw Erkenning (en eventueel uw Special Award) in ontvangst tijdens de spectaculaire uitreiking.

Stap 5: Publiciteit:

U zet de Erkenning in bij het uw eigen marketing en PR en maakt desgewenst gebruik van een media-pakket. Het beeldmerk gebruikt u desgewenst voor verpakkingen, website en ander promotiemateriaal.

Heeft u een andere vraag? Neem kontakt met ons op.

Loading more content...