GIO 2017 Extra: Cube Design Museum in Kerkrade

Cube Design Museum in Kerkrade is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld. Cube over zichzelf:

Cube is een museum over design, ontwerp en ontwikkeling. Cube richt zich op een internationaal publiek dat interesse heeft in het proces van vormgeving en het ontwerpen voor menselijke ambities, grote en kleine noden en nieuwe inzichten. Tegelijkertijd heeft Cube de functie van permanent laboratorium waar studenten en ontwerpers samen met het publiek co- creëren. In deze functie richt het zich op onderwijs, het bedrijfsleven en de wereld van designers en ontwerpers.

Kortom: de droompartner van GIO. Dat is de reden waarom we de samenwerking hebben gezocht én gevonden! Want Cube is met haar fantastische accommodatie onze enthousiaste gastheer, niet alleen van de tentoonstelling maar ook van de uitreiking! Niet alleen dit jaar maar ook volgend jaar en het jaar daarna.

Wat betekent dat voor de deelnemers?

  • Uw inzending (mits erkend) wordt gedurende twee maanden tentoongesteld in Cube Design Museum in Kerkrade
  • U heeft recht op twee gratis entreebewijzen voor de spectaculaire dinnershow in Cube Design Museum
  • U kunt - in overleg en onder voorbehoud van beschikbaarheid - tegen een gunstig tarief gebruik maken de faciliteiten van Cube Design Museum voor bijvoorbeeld het organiseren van netwerkbijeenkomsten.

Enthousiast geworden? neem alvast een kijkje in Kerkrade!

Bezoekadres: Cube design museum Museumplein 2 6461 MA Kerkrade
Telefoonnummer: 045-5676010
Email: info@cubedesignmuseum.nl
Url: www.cubedesignmuseum.nl

Meer gegevens zoals exacte data volgen zo spoedig mogelijk.

 

Comments are closed!

Loading more content...