Schrijf in voor Goed Industrieel Ontwerp en maak kans op een Erkenning!

Tot 15 september kan er weer worden ingezonden voor de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp! Nederlands enige erkenning voor designvakmanschap gaat daarmee haar 29ste jaar in. De feestelijke uitreiking zal, net als in de voorgaande jaren, plaatsvinden op een bijzondere locatie in de laatste week van oktober. Wat is er veranderd?

 

Terwijl de bestaande categorieën zijn gehandhaafd is er een nieuwe en spectaculaire categorie toegevoegd: design concepten. De kosten voor inschrijving en die van een Erkenning zijn, na vele jaren hetzelfde te zijn gebleven, omlaag gebracht tot respectievelijk €95 en €950 (excl. 21% BTW).

 

Een Erkenning Goed industrieel Ontwerp® is hét keurmerk voor goed industrieel ontwerp in Nederland, al 29 jaar! Een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp versterkt de geloofwaardigheid, vergroot de bekendheid van het product en maakt het kansrijker op de markt.

 

De Erkenning Goed Industrieel Ontwerp is een initiatief van de onafhankelijke stichting Designlink. De Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp wordt ondersteund door een keur aan representatieve beroeps- en brancheorganisatie, kennis- en onderwijsinstellingen en intermediairs en wordt door de keten zelf bekostigd. Sinds 1986 konden meer dan 1.000 producten worden bekroond.

Loading more content...