Informatie

 
Meer weten over de achtergronden? Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Bent u van de pers? Toegang tot ons self-serviceportal? Hieronder vindt u alle informatie.
 
Door middel van het jaarlijkse overzicht van de 100 best ontworpen producten wil de onafhankelijk Stichting Designlink laten zien hoe de discipline product design (industrieel ontwerpen) bijdraagt aan de aanpak van kleine en grote maatschappelijke uitdagingen. Met meer dan 35 jaar ervaring in het toekennen van de 'Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp' (GIO) beschikt Designlink over het gezag en de reputatie om dat geloofwaardig en overtuigend te kunnen doen.
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Van tijd tot tijd sturen wij je relevante en bondige informatie over de nieuwste ontwikkelingen over de G100, de prijzen, tentoonstelling enzovoort.
U kunt uw eigen gegevens zelf onderhouden via ons self-service portal. [Toegang uitsluitend voor geregistreerde gebruikers.]
Bent u van de pers en wilt u meer informatie over de G100, een van de producten, concepten of andere informatie? Neem dan snel contact met op ons op en wij bellen u terug.
logo
Goed Industrieel Ontwerp en G100 zijn een initiatief van de onhafhankelijke Stichting Designlink, Nederlands enige designketenorganisatie.